The Artistic Rats, Kill!Kill!Kill! i Pобаний Йот

Img

Три молоді панк-гурти 10 червня о 19:00 у креативному кластері Nа пошті!

KILL!KILL!KILL! — молодий тернопільський гурт з гучною назвою. В листопаді в групи вийшов дебютний реліз D.O.A., а навесні вони випустили наступний реліз і відіграли перший концерт. Група експериментує і грає в стилі арт панку. Кожен реліз та виступ — це нові образи, якісне звучання та нові пісні.

The Artistic Rats — музичний гурт з міста Тернопіль. Хлопці дотримуються свого власного жанру, який жартома назвали ректор, постійно змішуючи і використовуючи різножанрові прийоми у композиціях. Це і суміш хіп хопу з панком, і альтернативи з інді, і електроніки з хардкором. Наразі випустили більше 10 пісень та міні альбом, які можна прослухати на усіх стрімінгових платформах.

“Робаний Йот” – молода українська поппанк група, яка поєднує грандж, синтезатори та звучання, що змушує відчути ностальгію за найкращими тусовками, першим коханням та безсонними ночами. Їх концерти — це окреме мистецтво, адже ми запам'ятовуємося розривною подачею, супер енергійними піснями та незабутніми слемами.

Обов'язково до відвідування поціновувачам жанру.


У день події 250 UAH
Квиток на 10.06.23 200 UAH

* Після оплати на вказаний вами e-mail буде висланий лист з QR-кодом, який необхідно буде пред'явити на вході. Зверніть увагу, що в разі використання поштового сервісу Gmail лист з квитком може потрапити в папку "Сповіщення", "Промоакції" або "Соцмережі".